Schild Industrieel Ingenieurs Geel - Studentenvereniging
Studeerhulp

Studeerhulp

Wij zetten ons in voor het welzijn van iedere student. Onstpanning is hierbij een leuke troef van ons, maar er moet af en toe ook gestudeerd worden. 

Wij hebben met onze studentenvereniging een cloud voor Bio, EM en Elo-ICT studenten! Via deze link of de sneltap aan het blokje "onderwijs" kan je aan deze drive geraken. Let wel op, je hebt hiervoor een login nodig, deze kan je aanvragen via de form hieronder.


Helaas kan deze cloud niet altijd up-to-date blijven zonder dat er nieuwe informatie komt van de studenten, u dus! 


Als u samenvattingen, examenvragen, ... heeft en deze wilt delen om uw opvolgers een duwtje in de rug te geven. Dan kan u dit inzenden via het inzendformulier via deze link. Volgende link kan u ook gebruiken, maar dit vereist een Google account, maar dit type upload is wel sneller.


Helaas moeten we wel meedelen dat voor de studenten met het nieuwe traject v.a. 2020-2021 moeilijk kunnen helpen aangezien we een deel van deze vakken nooit gehad hebben. But feel free to ask! Verder is het wel aan jullie om de toekomstige hulp voor de studenten te voorzien. Uploaden is dus de boodschap.


Alvast bedankt!


Bij vragen mag u altijd contact opmenen met onderwijs@ingenieursgeel.be.

Op de pagina hulp bij drive kan je nog een handleiding vinden en enkele instructievideos die je kunnen helpen bij het gebruiken van de drive.