Schild Industrieel Ingenieurs Geel - Studentenvereniging
Onderwijs

WERKGROEP ONDERWIJS

Communicatie, Studiehulp, Studentenraad

COMMUNICATIE


De werkgroep is speciaal opgericht om te zorgen voor een goede communicatie tussen alle studenten, onze leden en KU Leuven Campus Geel.

STUDIEHULP


Onze vereniging bestaat uit vele studenten uit alle verschillende opleidingen. De ideale manier om meer info of hulp te vragen.

STUDENTENRAAD


Met de studentenraad staan we in nauw contact met KU Leuven Campus Geel. Zo blijven we op de hoogte van de laatste veranderingen.

WERKGROEP


De werkgroep onderwijs staat onder leiding van een voorzitter uit onze studentenvereniging. Verder is deze aangevuld met elke student in Geel die hierin ge├»nteresseerd is. Het is niet nodig om lid te zijn van onze studentenvereniging, al is dat wel aangeraden ;-). 

WAT DOEN WE?


De werkgroep komt af en toe samen om zaken over de studies te bespreken. Zijn er problemen met bepaalde vakken, loopt de communicatie niet goed, zijn er ergens onduidelijkheden ... Zo kunnen we dit doorkoppelen naar de juiste personen.

VERGADERINGEN


De personen uit de werkgroep die deelnemen aan de vergaderingen van de KU Leuven zullen de info die hier verteld wordt doorkoppelen naar de werkgroep. Op die manier blijven ook alle andere studenten op de hoogte. 

NEEM JIJ GRAAG DEEL AAN DE WERKGROEP?


Wil je graag deelnemen aan onze werkgroep of ontvang je graag meer info? Contacteer: onderwijs@ingenieursgeel.be