Schild Industrieel Ingenieurs Geel - Studentenvereniging
Events

Evenementen

 

Blijf hier op de hoogte van al onze evenementen
Bent u geïnteresseerd in onze bedrijvenevents? Klik hier

ONZE GROOTSTE EVENTS

Bij het verder studeren draait het niet enkel om studeren alleen. Het is ook belangrijk om uw studententijd onvergetelijk te maken.


Door covid-19 gaan onze jaarlijkse evenementen jammer genoeg niet door. Wel doen we ons uiterste best om toffe activiteiten coronaproof te organiseren. 


Hier zijn enkele voorbeelden van activiteiten die we organiseren in een normaal academiejaar:

Toffe activiteiten, feestjes, uitstappen … en dit samen in een hechte vriendengroep. TD's, cantussen, bowlingen, uitstappen, fakbars,  Super Jump, karten, paintballen, caféavonden, conventen ... 

2DE INITIATIE CANTUS & TD


Jaarlijks organiseren we met twee andere studentenverenigingen de 2de Initiatie Cantus & TD. Het is de tweede TD van het academiejaar en is bedoeld om de nieuwe studenten wegwijs te maken in het Geelse studentenleven. Zo wordt er ook uitgelegd hoe een cantus eraan toe gaat.

BLACKLIGHT CANTUS & TD


De Blacklight Cantus & TD is één van de betere TD's van het jaar. We toveren feestzaal de Waai helemaal om tot een waar blacklight paradijs. Met een betoverend decor weten we de feestgangers elk jaar opnieuw te verbazen. Met gratis blacklightverf, blacklight ballonen, blacklight cocktails, LED foam sticks ... 

Fakbars

Enkele avonden per jaar organiseren we een fakbar volledig in thema. Dit in samenwerking met Café de Campus. Beleef op elke fakbar een volledig andere sfeer en geniet van de decoratie, verschillende dranken, verschillende acts ... Avonden om niet te missen!

APRÈS-SKI FAKBAR


In 2019 organiseerden we voor de eerste keer de après-ski fakbar. Wat een start in de eerste week van academiejaar 2019-2020.

SCHUIMPARTY


Ook deze fakbar organiseerden we in 2019 voor de eerste keer. De Campuskelder overvol met feestende studenten.

DUITSE FAKBAR


De duitse fakbar is een jaarlijks evenement dat de ingenieursweek inzet. Enkel pakten we het in 2019 iets anders aan ...

GEIL STA HEET TD


Elk jaar zetten we de Axion weer in vuur en vlam. Dit door de warmste en geilste TD van Geel:

GEIL STA HEET TD 2019! 🔥🔥

Naar jaarlijkse traditie nodigen wij iedereen uit, op de laatste TD voor de blok weer begint, om het nog eens één laatste keer geweldig te begaaien.


Met de volgende dag O.L.H. Hemelvaart, is er tijd genoeg om de vurige kater te doorstaan.


🔥🔥 Met frisse pintjes, de lekkerste cocktails, een spetterende lichtshow en DJ’s die je van je sokken blazen is GSH ook dit jaar weer de place to be!

FIGHT OF THE NIGHT TD


🥊🥊 Kort beschreven zal het een spannende avond worden waar de verenigingen/koten tegen elkaar strijden om zo te bepalen wie de titel mee naar huis neemt. Door het voltooien van opdrachten en het winnen van één van de duels verdien je punten voor jouw team! 🏆

Wie van de verenigingen/koten kroont zich tot beste van het jaar? 💥💥

⚡Kan je al die spanning niet aan? Kijk dan vanaf de zijlijn en geniet van onze frisse pintjes, cocktails en onze beste DJ's! Ook elk drankje brengt uw team een stap dichter naar de overwinning!

Kitsch TD


Agro, Economica en II slaan de handen weer in elkaar en stellen u voor: KITSCH TD, de marginaalste TD van het land!

Klaar voor een avond vol marginaliteit? Het ene scheve optreden na het andere? Een plek waar alles kan en alles mag? Waar niemand u raar bekijkt? En waar ge volledig uzelf kunt zijn?


Kom samen met je marginaalste vrienden genieten van een fantastisch feestje en vergeet niet, kom verkleed!