Schild Industrieel Ingenieurs Geel - Studentenvereniging
Samenwerkingen

Samenwerkingen

 

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Vul onderaan het contactformulier in.
Meer info via bedrijvenrelaties@ingenieursgeel.be

Samenwerkingen:

Café de Campus Geel

Hoofdsponsors

'23 - '24

Bedrijvenrelaties  - Industrieel Ingenieurs Geel

Our machines help create the electronics you use in your daily
life. In the past three decades, we have grown from a startup
to a multinational company with over 60 locations globally and
annual net sales of €18.6 billion in 2021. Our customers include
the world’s leading chipmakers like Intel, Samsung and TSMC.
We provide them with everything they need – hardware, software
and services – to mass produce patterns on silicon through
lithography.


Our world evolved into what it is today by the development of
smaller, faster and more energy efficient microchips. At ASML,
we believe that the semiconductor industry is in a unique position
to help tackle some of society’s toughest challenges.


At ASML, you will see your career and professional development
expand in new ways. From our in-house knowledge hub,
the ASML Academy, to personal coaching and acceleration
programs, opportunity for growth is everywhere around you.


We’re a dynamic, global team of over 32,000 people and 122
nationalities – and counting. Based in Europe’s most prolific
tech hub, the Brainport Eindhoven region in the Netherlands, our
operations are spread across Europe, Asia and the US.
If you’re ready to bring your best ideas and join an industryleading
company committed to pushing technology to new
limits, visit our website.

Aurubis Olen legt met haar koperproducten de basis voor de huidige en toekomstige gigatrends: digitalisering, e-mobility, verstedelijking, de energietransitie, ...


Het Olense bedrijf maakt deel uit van de internationale Aurubis Groep. Aurubis Olen is gespecialiseerd in de productie van koperanodes, koperkathodes, Aurubis rod, Aurubis foxrod en Aurubis Bars & Profiles.

Een sterk team van ruim 640 collega's geeft elke dag het beste van zichzelf. Samen gaan ze voor een groene toekomst vol duurzame mogelijkheden.


Bij Connect :-: Ways zijn we van mening dat zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling een centrale plaats moet krijgen binnen het werkgeverschap. Alleen in een goede balans kan gedijen. Beiden verdienen onze intense aandacht en begeleiding.

Met deze focus faciliteert Connect :-: Ways de algehele groei van mensen.


Als we het hebben over coaching binnen Connect :-: Ways, bedoelen we de ontwikkeling van de persoonlijke omgeving. Daarnaast binnen Connect :-: Manieren waarop we het hebben over mentorschap bij de ontwikkeling van de professionele omgeving. Om dit mogelijk te maken passen we (omgekeerd) mentorschap toe.

Deze 2 assen staan ​​nadrukkelijk centraal in onze organisatie.

Het uitgangspunt is uw persoonlijke bucketlist.

DEME is wereldleider op het gebied van baggeren, landaanwinning, maritieme infrastructuur, offshore energie en milieusanering. Met meer dan 145 jaar ervaring en ongeveer 5.000 hoogopgeleide professionals hebben wij een enorme schat aan kennis en expertise opgebouwd waardoor wij in de loop van onze geschiedenis een baanbrekende aanpak hebben gekoesterd. Dit stelt ons in staat oplossingen op maat, innovatie en nieuwe technologieën aan te bieden voor de projecten van onze klanten, zodat deze veilig, efficiënt en kosteneffectief kunnen worden uitgevoerd.


Onze visie is te werken aan een duurzame toekomst door oplossingen te bieden voor wereldwijde uitdagingen.

DLV is een studie- en adviesbureau voor iedereen die woont, werkt en onderneemt op het platteland. We helpen zowel landbouwers als (zonevreemde) particulieren en ondernemers die een project willen realiseren in het agrarisch gebied. Van idee tot plan, van administratie tot vergunningsaanvraag, van boekhouding tot subsidies, onze medewerkers gaan er dagelijks mee aan de slag.


DLV is aangesloten bij United Experts Group, een netwerk van studie- en adviesbureaus voor verschillende sectoren, zoals industrie, overheid en nog veel meer.

Evoke kan jou als startende professional helpen aan een droombaan. Dit doen we door ons 15 jaar opgebouwde netwerk, onze speciale 360 graden aanpak en gespecialiseerde kennis van jouw vakgebied. Vanaf de eerste kennismaking geven we jouw carrière een kickstart. We zoeken de beste baan voor jou, als professional en als persoon, bij de mooiste bedrijven in de branche. Gevonden? Wij onderhandelen een goed salaris, vakantiedagen en bouwen je pension op. We begeleiden je in je groei, met jouw eigen Relatie Manager en onbeperkt gratis opleiding via GoodHabitz bijvoorbeeld.

F.A.I.S levert systemen en oplossingen voor de industriële automatiseringsvraagstukken voor logistiek, proces, milieu en specials. Hun terrein is voornamelijk elektrotechniek, elektronica, software, besturingstechniek en mechanische concepten. In samenwerking met partners bieden zij ook mechanische realisaties. Ze bedenken, ontwerpen, bouwen en assembleren. Daarnaast vinden zij betrokkenheid erg belangrijk. Betrokkenheid is nodig om een goede service en nazorg te leveren.

Intersoft Electronics, opgericht in 1983, is al meer dan 30 jaar toonaangevend op het gebied van ATC-radartechnologie. Ons hoofdkantoor bevindt zich in België, waar ook onze R&D-activiteiten plaatsvinden. Via onze regionale kantoren en partners zijn we wereldwijd aanwezig.


Onze missie is het luchtruim veiliger te maken door het uitvinden van radartechnologie en het leveren van bewakingsoplossingen aan onze partners wereldwijd.

Kemin Animal Nutrition and Health EMENA ontstond in 1970 in Herentals. Kemin is opgericht in de Verenigde Staten en is ondertussen operationeel in meer dan 90 landen, met fabrieken in België, Brazilië, China, India, Italië, Portugal, Singapore, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Met meer dan 3000 werknemers, zijn we uitgegroeid tot één grote Kemin-familie.


Kemin richt zich op het produceren van voedseladditieven, om bij te dragen aan de voedselveiligheid en algemene gezondheid van mens en dier. Het operationeel gebied van Kemin strekt zich uit over verschillende gebieden. Enerzijds worden producten ontwikkeld, uitgewerkt en verspreid. Denk hierbij aan probiotica, enzymen, (anti)microbiëlen.... Anderzijds biedt Kemin diverse services aan haar klanten. Zo werkt het CLS-laboratorium op vraag van de klant, zodat de klant zijn product zo succesvol als mogelijk kan verkopen. Daarnaast bieden we een uniek applicatiesysteem aan, waarmee klanten de Kemin-producten in hun productieproces kunnen implementeren. Via deze applicatiesystemen wordt het Kemin-product in de juiste dosering in het productieproces toegevoegd.

Kenter België, deel van de Nederlandse groep Alliander, zorgen voor betrouwbare energievoorziening. Binnen Kenter werken 360 medewerkers samen om technische slimme oplossingen te bedenken en realiseren die het energienet klaarmaken voor de toekomst. Een mooie uitdaging nu de energietransitie in volle gang is.

Smulders is een internationaal staalconstructiebedrijf met meer dan 1.000 werknemers, verspreid over vestigingen in België, Polen en het Verenigd Koninkrijk. We hebben een jarenlange ervaring in de engineering, productie, levering en montage van voornamelijk zware en technisch complexe staalconstructies. Onze projecten kunnen we onderverdelen in 3 markten: Civil & Industry, Offshore Oil & Gas en Offshore Wind.


Onze belangrijkste drijfveer is al decennialang: "To make our client's wishes reality." Door onze passie voor staal te combineren met een uitgebreide expertise zijn onze producten in de markt ongeëvenaard.

Vynova is een toonaangevend Europees bedrijf dat PVC en chloor-alkali produceert. We hebben fabrieken in vijf landen en meer dan 1.275 medewerkers. In 2022 hadden we een omzet van 1,8 miljard euro. Onze producten spelen een belangrijke rol bij het maken van allerlei industriële producten en consumentengoederen die ons leven beter maken.

We zijn gestart in 2015 en maken deel uit van de International Chemical Investors Group (ICIG). Alhoewel we een jong bedrijf zijn, hebben we tientallen jaren ervaring opgedaan onder de vleugel van grote chemische internationale groepen.

Ons productaanbod bestaat uit meerdere soorten suspensie-PVC (S-PVC), KOH en andere kaliumderivaten, natriumhydroxide en natriumhypochloriet.

Als verantwoordelijke fabrikanten vinden we duurzaamheid belangrijk en handelen we met respect voor het milieu en de gemeenschappen waarin we werken. Onze fabrieken zijn te vinden in Tessenderlo (België), Wilhelmshaven (Duitsland), Mazingarbe (Frankrijk), Beek (Nederland) en Runcorn (VK), en we hebben ook een partnerlocatie in Thann (Frankrijk).

Zin om andere studenten te helpen bij hun opleiding en een mooie verloning in de plaats te krijgen?


Studant vzw werft vakkundige en gedreven studenten van de universiteit of hogeschool aan om lessen te geven. Door de kleine leeftijdskloof vinden de lessen plaats in een gemoedelijke sfeer waarin studenten gestimuleerd worden om al hun vragen te stellen.


Hun doel is kwalitatieve en betaalbare studiebegeleiding aanbieden aan studenten uit het hoger en secundair onderwijs.

Ze zorgen steeds voor een op maat gemaakt traject aangepast aan de noden van de student.

Zo creëren ze de ideale studieomgeving waarin studenten hun talenten ten volle kunnen ontplooien.


Als projectsourcing bedrijf richt Tormans zich op enerzijds technische & engineering specialisten en anderzijds administratieve profielen die actief zijn in alle sectoren. Tormans is dé referentie bij meer dan 200 toonaangevende bedrijven. Tormans streeft naar een langetermijnrelatie met zowel haar medewerkers als klanten, die beiden centraal staan. Kwalitatieve medewerkers met de juiste expertise ontzorgen de klanten.


Met onze 20-jarige ervaring en focus op onze waarden willen we onze klanten verder ondersteunen in meerdere disciplines en alle sectoren. Tormans maakt zich sterk om blijvend te groeien en tegen 2025 een internationale speler te worden.

Umicore is een toonaangevend bedrijf in circulaire materiaaltechnologie met een uitgebreide expertise op het gebied van materiaalwetenschappen, chemie en metallurgie. Onze allesoverheersende doelstelling van duurzame waardecreatie is gebaseerd op de ambitie om materialen te ontwikkelen, te produceren en te recycleren op een manier die beantwoordt aan onze missie: "materials for a better life". Daarom zijn vastbesloten om onze unieke positie en elkaar wederzijds versterkende activiteitenportefeuille in te zetten om de wereldwijde transformatie van mobiliteit te versnellen, in te spelen op de groeiende behoefte aan geavanceerde materialen en bij te dragen aan het streven naar een wereldwijde circulaire economie.

Sinds jaar en dag is café De Campus (ook wel bekend als de “C-blok”) de thuishaven van II. Waks en Lotte staan altijd klaar om je dorst te lessen, liefst met een literpint als het van hun afhangt. Doorheen het jaar organiseren zij zelf ook heel wat events. (vb. zuip den toog toe, schuimparty's, fluo party, cocktailparty …)

In De Campus hangt bovendien ons wapenschild te schitteren. Het hangt daar echter niet alleen, want wij delen De Campus als clubcafé met Economica, Agro, Carpe Diem en Filia Noctis. De kelderruimte in het café doet daarom elke week wel eens dienst als vergaderlokaal of feestzaal.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking?

Vul dan volgend formulier in

 
 
 
 
 
 
 

*Verplichte velden