Schild Industrieel Ingenieurs Geel - Studentenvereniging
Bedrijven

Met dank aan onze samenwerking

Bedrijven

Dankzij de samenwerking met bedrijven brengen we onze leden in contact met de bedrijvenwereld en omgekeerd

 

OUR STORY


Bij het verder studeren draait het niet enkel om studeren alleen. Het is ook belangrijk om uw studententijd onvergetelijk te maken.

Maar het aller belangrijkste, uw toekomst. 


Sinds 2019-2020 zetten we sterk in op de afstand tussen student en bedrijf. Dit omdat het belangrijk is om als student al aan uw toekomst te denken. Maar wacht, wij helpen u! Wij brengen de bedrijven tot bij de Geelse ingenieur.

WAT DOEN WE?


In het begin van het academiejaar organiseren we onze BR Kick-Off. Een avond met interessante lezingen en gesprekken gepaard aan een leuke workshop. Verder op het jaar volgt een netwerkevent waar we via enkele speeddates elkaar leren kennen. Doorheen het jaar organiseren we nog enkele interessante avonden: cv-screening, sollicitatiegesprekken, gastlezingen, bedrijfsbezoeken, soft-skill training ... Ook houden we wel eens van actievere events. Om het competitiebeest in iedereen naar boven te halen gaan we elk jaar karten. Zelfs met een potje zaalvoetbal hebben we het al opgenomen tegen de werknemers van ASML.

BR Kick-Off 2023

Connect :-: Ways: "The Ways"

SAMENWERKINGEN


Om dit alles mogelijk te maken hebben we natuurlijk ook bedrijven nodig. Wilt u graag meer info over een samenwerking? Contacteer: bedrijvenrelaties@ingenieursgeel.be


Via de knop hieronder kan je alle bedrijven bekijken waarmee we al samenwerken.


BEDRIJVENCATALOGUS


Om de studenten wegwijs te maken in de bedrijfswereld, brengen we in het begin van de tweede semester onze bedrijvencatalogus uit.


Hierin stellen bedrijven die opzoek zijn naar ingenieurs zich voor. Wat doen ze? Naar wat zijn ze opzoek? Wat zijn projecten die ze voltooid hebben? ...